25.11.08

Καταγγελία-έκπληξη του Ελ. Παρατηρητηρίου των Συμ. του Ελκίνκι

Εμείς, το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, αλλάζουμε γραμμή και αυτή τη φορά καταγγέλουμε την κυβέρνηση των Θκοπίων για ρατσιστική συμπεριφορά κατά μιας μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού. Αφορμή αυτής της καταγγελίας έδωσε μία επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων της Ρόδου, με την οποία αναρωτιούνται γιατί δεν περιλαμβάνεται το όμορφο νησί τους στον αλυτρωτικό χάρτη των Θκοπίων. Τι έχουμε και δεν μας θέλουν κι εμάς οι σκοπιανοί; Ψώρα; αναφέρουν στην επιστολή τους που κοινοποίησαν σε όλες τις αντιρατσιστικές Μίκυ Όου. Είναι πιο ωραίοι από εμάς οι Μακεδόνες, οι Θρακιώτες, οι Θεσσαλοί και οι Επτανησιώτες που περιλαμβάνονται στις αλυτρωτικές επιδιώξεις των Θκοπίων; καταλήγουν με αγανάκτηση και συγκινούν τις ευαίσθητες αντιρατσιστικές καρδιές μας. Μαζί με την καταγγελία μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, οργανώνουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου και ώρα 11 στην Πλατεία Κολωνακίου με κεντρικό σύνθημα:
Η Ρόδος η Ρόδος
δεν είναι Κουασιμόδος.

Image Hosted by ImageShack.us

7.11.08

Ο Πληγούρης Ριγανάτος στη Βουλή των Θκοπίων

Το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνια, σας πληροφορεί ότι οι κόποι του εξέχοντος μέλους μας Πληγούρη Ριγανάτου επιτέλους ανταμείφθηκαν. Ο πρωθυπουργός των Θκοπίων εκτίμησε τις υπηρεσίες του και τον προσέλαβε ΣΑΝ - και όχι "ως" :-) - σύμβουλο επικοινωνίας.

Οι φήμες που οργίασαν τη νύχτα και φέρουν τον εξέχον μέλος μας σαν σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του κράτους της Μπανανίας, είναι ψευδείς και κακόβουλες.
Μίκυ Όου

Image Hosted by ImageShack.us
Tα νεοταξίτικα φερέφωνα προσπαθούν να κάψουν τη μνήμη μας, αλλά Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Image Hosted by ImageShack.us