10.3.08

Συστηματική εθνοκάθαρση

Το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. Οου Εl Kinky καταγγέλλει την κατάφωρη ρατσιστική εσωρουχοκαθαρτική πολιτική του Διαχειριστή της πολυκατοικίας, γωνία Ηπείρου και Βασιλίσσης Αγλαΐας.

Ο διαχειριστής επωφελούμενος από την απουσία του ζεύγους των Σουηδαλβανών Ρομά στο καρναβάλι της Πάτρας, έκλεψε την μπουγάδα που είχαν ξεχάσει στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα κατά την επιστροφή τους να μην έχουν να φορέσουν καθαρά εσώρουχα.

8 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αν τους άφησε χωρίς καθαρά σώβρακα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να τον καταγγείλει το Παρατηρήτηριο.

Eλπίζω να γράφω στη σωστή θέση το σχόλιο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα του ιστολογίου σας.

11 Μαρτίου 2008 στις 9:51 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Η γλώσσα είναι φινλανδική. Αφού είμαστε το Παρατηρητήριο του Ελ Κίνκυ για!

17 Μαρτίου 2008 στις 6:33 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Φίλε, τον Δημήτρη Αγγελίδη τον ξέρεις; Υποστηρικτή (μουλωχτό) του κόμματος των παιδεραστών της Ολλανδίας και υπεύθυνο του Helsinki Watch για τους Τσιγγάνους (συγγνώμη, τους Ρομά). Εννοείται ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ μένει στο Ζεφύρι, ούτε στην Αγία Βαρβάρα, ούτε στον Δενδροπόταμο (ακολουθεί το δόγμα "μακριά κι αγαπημένα" σε σχέση με τους Ρομά, χαχα!).
Δες το άρθρο του-συνέντευξη (με το μαλακό) με τον πρόεδρο των Ολλανδών παιδεραστών, από το Έψιλον της Ελευθεροτυπίας:
http://www.dimitrisangelidis.com
/texts/pnvd.html
Στην ιστοσελίδα του έχει και άρθρο καταγγελτικό για...βασανισμένα μεταλλαγμένα χρυσόψαρα (!!!) που έχουν μικρό στόμα και δεν μπορούν να πάρουν....ανάσα (και δεν ξέρω και τι άλλο ακόμα!).
Του χρειάζεται του τύπου να τον κάνεις λίγο ρόμπα, το τραβά ο οργανισμός του.

Υ.Γ. Σε έβαλα στο ιστολόγιό μου.

2 Απριλίου 2008 στις 1:23 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Mάρκο Τ., δεν θα σου κρύψω ότι τον Δημήτρη Αγγελίδη τον εκτιμούσα μέχρι που διάβασα αυτό το άρθρο.

Η προθυμία του να δώσει βήμα στον αρρωστημένο εκπρόσωπο του παιδεραστικού κόμματος για μένα είναι ανεξήγητη, επειδή δεν νομίζω ότι είναι υποστηρικτής του. Για άλλους είναι εξηγήσιμη επειδή δεν μπορούν να αποδώσουν την προθυμία του σε απλό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, ούτε βέβαια σε δημοσιογραφική "επιτυχία", αφού οι εν λόγω παιδόφιλοι είναι πρόθυμοι να δίνουν συνεντεύξεις για να διαδίδουν την αρρώστια τους, την ανωμαλία τους, την εγκληματική φύση τους.

Όμως, αν και δεν πιστεύω ότι είναι υποστηρικτής αυτών των διεστραμμένων που αρέσκονται στο σεξ με μικρά παιδάκια, εντούτοις δεν μπορώ να εξηγήσω την προσπάθειά του να περιορίσει την παιδοφιλία/παιδεραστία/παιδικό βιασμό εντός των πλαισίων της οικογένειας και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Είναι, βέβαια, γεγονός ότι τα κρούσματα που βγαίνουν στις ειδήσεις, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αφορούν βιασμούς εντός αυτών των πλαισίων. Εκείνο που παραλείπει σκόπιμα από το άρθρο του, είναι η "οργανωμένη" παιδοφιλία που ανθεί σε κάποιες ασιατικές χώρες. Εκεί που συρρέουν οι δυτικοί διεστραμμένοι, ετεροφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι, που τη βρίσκουν βιάζοντας μικρά παιδάκια. Γιατί, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι βιασμός αλλά πορνεία που επέλεξαν αυτά τα παιδάκια.

Προκαλεί, επίσης, εντύπωση η προσπάθεια του δημοσιογράφου να αφήσει να περνούν όλα τα αντιφατικά που του λέει αυτός ο διεστραμμένος.

Και για να καταλήξω, ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι το κόμμα αυτό δεν επιδιώκει παρά τη νομιμοποίηση του παιδικού βιασμού (αυτού δηλαδή που λένε κομψά "σεξ με τη θέληση του παιδιού"). Το κόμμα αυτό θέλει να εισαγάγει πεινασμένα παιδάκια από την Ασία για να μην κάνει όλος αυτός ο άρρωστος συρφετός τόσο μακρινά ταξίδια.

2 Απριλίου 2008 στις 3:51 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Φίλε, να σου πω το εξής:
Είχα έρθει σε επαφή με τον εν λόγω δημοσιογράφο (που είναι και μέλος του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι) για το θέμα της παιδεραστίας, επειδή έχω μικρά παιδιά και είμαι ευαίσθητος στο θέμα.
Σε πληροφορώ ότι δεν προέβη σε καμία αναγνώριση σφάλματος (κατ' ιδίαν ρε αδερφέ, δεν του ζητούσα να το κάνει δημοσία). Αντίθετα, κατ' αυτόν, ήταν σωστή η συνέντευξη κλπ, κλπ. Του έθετα τις παραμέτρους που λες και συ (περί παιδικής πορνείας, σεξοτουρισμού κλπ), αυτός τον χαβά του. Θα έσπευδε να πάρει συνέντευξη από πρόεδρο ρατιστικού κόμματος; Όχι φυσικά!
Είσαι ευφυής άνθρωπος και δεν καταλαβαίνεις τί καπνό φουμάρει ο εν λόγω δημοσιογράφος; H "προθυμία του", όπως λες εσύ, να δώσει βήμα στον εκπρόσωπο του κόμματος των παιδεραστών δεν είναι καθόλου ανεξήγητη, το αντίθετο, είναι ευεξήγητη και απόρροια της όλης ιδεολογίας του.
Γι' αυτόν τα...μεταλλαγμένα χρυσόψαρα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα παιδάκια της Ταϋλάνδης και τα διάφορα παιδιά των φαναριών που τα χρησιμοποιούν διάφοροι πλούσιοι για ξεκάβλωμα, το λέω μετά λόγου γνώσεως!

3 Απριλίου 2008 στις 11:27 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

H προσωπική σου μαρτυρία Μάρκο, με κάνει να το ξανασκέπτομαι. Ωστόσο δεν τολμώ να αποφανθώ σε κάτι τόσο εξοργιστικά τρομακτικό για την ευαισθησία μου. Τρομάζω αληθινά να σκέπτομαι ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. ΤΡΟΜΑΖΩ.

Bρήκα όμως και κάτι άλλο για να προσθέσω στον προβληματισμό μας:

http://dreamport.blogspot.com

4 Απριλίου 2008 στις 3:14 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Φίλε, είδες τελικά προς τα πού πάει το πράγμα; Ο Αγγελίδης, αν δεν απατώμαι, γράφει - ή έγραφε - στο περιοδικό 10% http://www.10percent.gr/
Δεν λέω ότι σώνει και καλά το 10% είναι υπέρ της παιδεραστίας, αλλά λέω ότι τελικά μία λεπτή κόκκινη γραμμή μόνο υπάρχει μεταξύ των "ακτιβιστών" υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των "ακτιβιστών" υπέρ των δικαιωμάτων των παιδεραστών (προσοχή, για να μην παρεξηγηθώ: μιλάω για ακτιβιστές, δεν μιλάω για ομοφυλόφιλους γενικά, τους οποίους ως ανθρώπους σέβομαι απόλυτα και δεν τους κρίνω!).
Εν πάση περιπτώσει, όταν έθεσα - επώνυμα, όχι με ψευδώνυμο - κάποια ερωτήματα στον Δ. Αγγελίδη περιμένοντας κάποια κατανόηση και τυχόν αναγνώριση λάθους σχετικά με την παραπάνω συνέντευξη στο "Έψιλον" (άλλωστε όλοι κάνουμε λάθη, ούτε δήλωση μετανοίας ζητούσα, ούτε συγγνώμη, απλά αναζητούσα μία διάθεση αυτοκριτικής ρε αδερφέ!), συνάντησα απέναντί μου τοίχο!
Προσωπικά, έχω πάψει να είμα αφελής. Δεν είναι τυχαίο που ο Αγγελίδης είναι και στο Παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Μερικά πράγματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Δεν είναι ζήτημα συνομοσιολογικών θεωριών, είναι ζήτημα κοινής λογικής...

4 Απριλίου 2008 στις 6:16 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Kαλημέρα Μάρκο,

ούτε εγώ είμαι αφελής, και τα συγκοινωνούντα δοχεία μπορώ να τα διακρίνω το ίδιο καλά μ' εσένα.

Όμως, ως συνειδητός (επίτρεψέ μου να το πω) πολίτης κι εγώ, που έχω συμμετάσχει, και συμμετέχω αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς, σε διάφορους φορείς κοινωνικής δραστηριότητας - πολιτιστικής κυρίως - έχω δει την προκατάληψη των ανθρώπων που είναι αδιάφοροι και αντίθετοι στην συλλογική δράση. Όλοι αυτοί είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν κάθε είδους κατηγορία προκειμένου να απαξιώσουν τη συλλογικότητα και γι αυτό με βλέπεις να αντιμετωπίζω με επιφύλαξη, ή μάλλον να διστάζω να πω καθαρά αυτό που σκέπτομαι για τις δύο αυτές περιπτώσεις που συζητάμε. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι ως μέλη ενός συλλογικού - και νόμιμου, ας μην το ξεχνάμε αυτό - φορέα, είναι πιθανόν να έχουν και άλλες ομοιότητες, ως προς τις απόψεις, μεταξύ τους και γι αυτό, άλλωστε, συνεργάζονται. Άλλο τόσο πιθανόν, είναι να συνεργάζονται και αλλού. Αυτό καθαυτό το γεγονός, όμως, - εννοώ των συγκοινωνούντων δοχείων - δεν είναι αρκετό για να τους αποδώσω τίποτα περισσότερο από μία σύμπτωση απόψεων.

Μέχρι την σύμπτωση των απόψεών τους, επομένως, συμφωνούμε απολύτως. Συμφωνούμε, επίσης, ότι οι απόψεις τους αυτές, είναι για μας κατακριτέες και γεννούν ερωτήματα. Υποθέτω ότι με καταλαβαίνεις.

Στο μεταξύ, κάτι περί διεθνούς παιδοφιλίας με έδρα την Κάρπαθο που άκουσα στα χθεσινά δελτία, με έχει συνταράξει.

Με ανακούφιση θα έριχνα τη χαριστική βολή σε όλους αυτούς αν ήμουν στο απόσπασμα που είχε εντολή από το δικαστήριο να τους εκτελέσει.

5 Απριλίου 2008 στις 2:23 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

Tα νεοταξίτικα φερέφωνα προσπαθούν να κάψουν τη μνήμη μας, αλλά Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Image Hosted by ImageShack.us