28.8.08

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Tο Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, προτίθεται να καταθέσει νέα προσφυγή προς τα ευρωπαϊκά, ασιατικά, αφρικανικά και γενικά προς όλα τα δικαστήρια του κόσμου, κατά του ελληνικού (ποιανού άλλου νομίσατε;) υπουργείου Παιδείας για άνιση μεταχείριση των σχολικών μαθημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, (το οποίο αποτελείται αποκλειστικώς από σοβαρούς ανθρώπους και ασχολείται αποκλειστικώς με σοβαρά θέματα, διότι όπως όλοι γνωρίζετε δεν είμεθα τίποτα γελοίοι) μετά την ρύθμιση για προαιρετική διδασκαλία των θρησκευτικών, θεωρεί απαράδεκτη την εμμονή του υπουργείου να διδάσκει την ελληνική ιστορία, ιδιαίτερα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της κυρίας Τάδε, και των συνοδοιπόρων της, να περάσει αυτό το εξαιρετικό επιστημονικό έκτρωμά της .

Tο Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τις ακάματες προσπάθειές του προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να φέρει εις πέρας τους ευγενείς στόχους των χρηματοδοτών του, όπως και τους στόχους διαφόρων άλλων χρηματοδοτών:

Καναδική κίνηση για τα δικαιώματα των Σκοπιανών
Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Σκοπιανή Search for Common Ground Macedonia
Ελληνική Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς
Nίκος Δήμου
(ο έλληνας μπλόγκερ;;;)

και μερικοί άλλοι.


Image Hosted by ImageShack.us

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

Tα νεοταξίτικα φερέφωνα προσπαθούν να κάψουν τη μνήμη μας, αλλά Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Image Hosted by ImageShack.us