28.1.09

Όταν ο εκνευρισμός αναγκάζει τους κλώνους να δημιουργούν το ένα blog μετά το άλλο

Το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, λυπάται πολύ που εκνεύρισε κάποιους τόσο πολύ ώστε αναγκάσθηκαν να δημιουργήσουν ένα blog με προσχηματικό περιεχόμενο για να αντιμετωπίσουν την επιτυχία μας στην πληροφόρηση του κοινού για την δραστηριότητά μας.

Κάποιοι από τους πολλούς που εκνευρίσαμε: :-( Νervous Dolly :-(. Aρκεί μια ματιά στη χυδαία του έκφραση για να κάταλάβει κανείς ποιας ποιότητας άνθρωποι στηρίζουν τις νεοταξίτικες προσπάθειες.

Το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky, λυπάται γιατί ο εκνευρισμός των διαφόρων δεν είναι μέσα στους στόχους του. Το μόνο που επιθυμεί είναι να ενημέρωσει το αγαπητό κοινό του για τους ανιδιοτελείς σκοπούς του Παρατηρητηρίου. Εμείς, όλοι οι συμμαθητές του Ελ. Παρατηρητηρίου, ελπίζουμε να μην εκνευρίσουμε ακόμα περισσότερο αυτούς τους κλώνους ώστε να μην αναγκαστούν οι ταλαίπωροι να δημιουργήσουν ένα ακόμα blog-κλώνο, αφού με αυτό δεν κατάφεραν παρά μόνο να αποδείξουν την ανύπαρκτη, επισκεψιμότητά τους.

Με πολύ συμπάθεια, τους προτείνουμε να πάρουν ξύδι για το θυμό και να μην κουράζονται να δημιουργούν το ένα blog πίσω από το άλλο. Εκτός που κουράζονται να μας παρακολουθούν και να τρέχουν από πίσω μας, χαλάνε την καλή τους διάθεση και μας στενοχωρούν κι εμάς που τους βλέπουμε τόσο πολύ ανήσυχους και τόσο πολύ εκνευρισμένους.



Μίκυ Όου Image Hosted by ImageShack.us

3.1.09

καταδικάζουμε την φανατική επίθεση

το Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky καταδικάζει την βεβήλωση της ιερής των αδελφών συναγωγής, Βόλου
Τέτοια φαινόμενα ειναι καταδικαστέα απο το παρατηρητήριο
Σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για αυτη την πράξη.

Επισης αλλη μια σοβαρη καταγγελια που εφτασε στο Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky αναφέρει πως δεν επετράπη σε νεους καλλιτέχνες να εκφραστούν δημιουργικά σε χριστιανικούς ναούς καθώς και σε κάψιμο συμβόλων (ελληνική σημαία)

Καταδικάζουμε τον σκοταδισμό και φανατισμό των Ελλήνων!

Tο Ελ. Παρατηρητήριο των Συμ. του El Kinky θα στηρίξει οικονομικά την συναγωγή δια την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών!

Καλεί δε όλους να συνεισφέρουν!!

Image Hosted by ImageShack.us
Tα νεοταξίτικα φερέφωνα προσπαθούν να κάψουν τη μνήμη μας, αλλά Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Image Hosted by ImageShack.us